Două persoane au fost rănite, sâmbătă seară, după ce șoferul unei mașini, o femeie, a intrat pe INTERZIS. Incidentul a avut loc pe strada Mihail Sebastian, a intersecție cu strada Octavian Goga, din Sibiu.

“O conducătoare auto, de 40 de ani, aflată la volanul unui autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului ACCES INTERZIS, montat la intrarea pe strada Mihail Sebastian, a circulat pe sens interzis, a pătruns în intersecție cu strada  O. Goga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un tânăr în vărstă de 26 de ani”, a explicat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 
La fața locului a intervenit ISU Sibiu, cu  o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă Smurd
“S-au acordat îngrijiri medicale celor doi șoferi  implicați și au fost transportați la UPU Sibiu, conștienți, cu diverse traumatisme. Cei doi conducatori auto sunt  sibieni”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Articolul precedentAu furat o mașină și au intrat cu ea într-un copac, în zona localității Zlagna
Articolul următorPostul Paștelui 2020. Când începe și ce trebuie să respectăm