Două transporturi cu gabarit depășit vor trece prin județul Sibiu, pe A1, în perioada 18 – 21 februarie, anunță reprezentanții CNADNR. Traseul lor va fi Nădlac II PTF – A1 – Margina – DN68A – Săcămaș – DN7 – DN76 – Șoimuș – A1 – Sibiu – DN7 – Pitești – A1 – DNCB – București (DJ401, SOS. BERCENI NR. 104). Vehiculele transportă utilaj energetic.

Lățimea maximă a vehiculelor este 3,70 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Se menșionează că, în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

De asemenea, etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri.Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Articolul precedentMinori cercetați pentru furt calificat, după ce ar fi sustras țigări și bani dintr-un magazin
Articolul următorApel către rudele și urmașii deținuților politici morți în Penitenciarul din Tîrgu Ocna și în Colonia de muncă de la Periprava