Omul de afaceri şi director general al Tesla, Elon Musk, a pierdut prima poziţie în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume.

Acesta s-a situat pe locul doi în clasament, potrivit Bloomberg Billionaires Index. Cea mai bogată persoană de pe Pământ este antreprenorul american şi fondatorul Amazon, Jeff Bezos. Averea sa este estimată la 200 de miliarde de dolari.

Omul de afaceri Elon Musk este şi proprietar al reţelei de socializare X. Capitalul antreprenorului a scăzut, fiind de 198 de miliarde de dolari. El a pierdut 31,3 miliarde de dolari pe parcursul anului trecut.

Printre primii trei cei mai bogaţi oameni de pe Planetă, conform clasamentului Bloomberg Billionaires Index, se numără şi proprietarul grupului de companii LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), francezul Bernard Arnault, cu o avere estimată la 197 de miliarde de dolari.

Articolul precedentSalariul a ajuns să fie înghițit de mâncare. Sondajul Eurostat care arată pe ce se duc banii românilor
Articolul următorScandalul copilului care ar fi fost abuzat într-o școală din București. Premierul Ciolacu a convocat-o de urgență pe Ligia Deca – SURSE