Filmul “Erwin primar” îl urmărește pe Erwin Albu, candidat la primăria orașului Codlea, și acțiunile acestuia în campania electorală. Joi, de la ora 19, la Astra Film Cinema, vor fi dezvăluite rezultatele alegerilor, dar și detaliile din spatele camerei de către regizorul filmului, Mihai Nanu, într-o sesiune de Q&A cu publicul proiecției.

Erwin este un personaj carismatic și alunecos care se străduiește să atragă admirația și voturile concitadinilor. Fie că vizitează comunitățile să race sau discută cu tinerii votanți, o zi lungă de campanie se încheie tihnit la sediul partidului pe ritmuri de manele. Un sediu de partid fost club de striptease, o ceartă cu un grup de muncitori violenți, critica constantă a actualului primar redau aspirațiile și bunele intenții ale tânărului politician.

Documentarul Erwin primar este un jurnal de campanie electorală cu note de comedie neagră, portretizând o tipologie multicoloră a politicianului român și va fi proiectat joi, de la ora 19, la Astra Film Cinema.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații apelând numărul de telefon 0269.202.430.

Articolul precedentProfesorii din mediul universitar și preuniversitar își unesc resursele pentru educație
Articolul următorFemei obligate să se prostitueze, în apartamente închiriate în Sibiu