Mitică Dragomir a vorbit despre culisele alegerilor din 2014 pentru postul de Președinte al Federației Române de Fotbal, câștigate în cele din urmă de Răzvan Burleanu!

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre cum a ajuns Răzvan Burleanu în postura de șef FRF la alegerile din 2014.

”Să vă explic și cum a fost cu Gică Popescu. Cu a ajuns Burleanu șef la FRF? Eu am vorbit cu fostul secretar general al FRF, Adalbert Kassai, și l-am întrebat ce se întâmplă la ei acolo, eu nu știam că va fi condamnat Gică Popescu, și la care Kassai mi-a spus că e un mare scandal la federație pentru că Anghel Iordănescu trebuia să depună și el candidatura și nu a vrut Gică Popescu.

Gică Popescu a venit nervos la federație și le-a reproșat celor de aici că ‘ce vreți să mă băgați la pușcărie, tu cu Oprea al tău’, asta îi spunea lui Mircea Sandu, lui Iordănescu.”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net

Articolul precedentCulisele statului paralel | Dezvăluiri incendiare despre implicarea lui Victor Ponta în dosarul Lukoil. Ce spun Cristian Rizea și Mircea Negulescu
Articolul următorStarea drumurilor din centrul țării