Facebook lansează funcţia sa de videoclipuri scurte Reels în peste 150 de ţări, a anunţat marţi proprietarul său, Meta Platforms, o mişcare pentru extinderea formatului său de conţinut cu cea mai rapidă creştere, informează Reuters.

Gigantul social media, care a pierdut recent o treime din valoarea de piaţă după un raport sumbru al câştigurilor, a evidenţiat Reels drept o prioritate cheie.

Meta a lansat Reels pe Instagram în 2020 şi pe Facebook în 2021 ca răspuns la aplicaţia de videoclipuri scurte TikTok, deţinută de gigantul tehnologic chinez ByteDance, a cărei popularitate a explodat.

 

Compania, potrivit căreia conţinutul video reprezintă în prezent jumătate din timpul petrecut de oameni pe Facebook, a anunţat, de asemenea, noi modalităţi pentru creatori de a obţine câştiguri prin funcţia Reels.

De asemenea, compania a anunţat că îşi extinde în mai multe ţări programul de acordare de bonusuri creatorilor şi că testează reclamele suprapuse prin bannere şi stickere pentru creatori astfel încât aceştia să obţină venituri din reclame, scrie Agepres.

 

În anunţul său de marţi, Meta a anunţat de asemenea că va implementa actualizări pentru ca utilizatorii să folosească Facebook Reels în noi locaţii, cum ar fi în funcţia “Poveşti” (Stories), în fila “Watch” şi în partea de sus a “Fluxului” (News Feed)

Articolul precedentSecetă severă în România. Directorul ANM, semnal de alarmă
Articolul următorALERTĂ alimentară în magazine: Fructe RETRASE de la vânzare! Pericol imens pentru sănătate