Polițiștii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată aseară.

“La data de 02 februarie a.c., în jurul orei 21,00, prin S.N.U.A.U. 112, mama unei minore în vârstă de 13 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, în seara aceleiași zile, în jurul orei 19,30, fiica sa, Cernat Alesia Andreea, domiciliată în localitatea Șura Mare, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu”, explică Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Fetița are o înălțime de 1,55 – 1,60 m, greutate 50 kg, ochi de culoare verzi, păr lung de culoare șaten deschis și fir drept.

La momentul dispariției, fata purta o geacă albastră cu steluțe, pantaloni colanți de culoare neagră, cămașă roșie cu carouri negre și pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentAl treilea deces din cauza gripei, la Sibiu. Femeia de 38 de ani din Vurpăr nu era vaccinată antigripal
Articolul următor15 abonați cu plata facturilor la zi, premiați de către Apă Canal Sibiu S.A.