Acasă Sport FC Hermannstadt, în duel cu C.S. Mioveni pentru sferturile de finală ale...

FC Hermannstadt, în duel cu C.S. Mioveni pentru sferturile de finală ale Cupei României

În faza optimilor de finală ale Cupei României, FC Hermannstadt va înfrunta astăzi pe C.S. Mioveni, liderul Ligii a II-a.

Pentru această partidă, antrenorul principal al echipei, Eugen Neagoe, nu se bazează pe serviciile fundașului Kevin Rimane, încă nerefăcut după accidentarea suferită în meciul din faza precedentă a Cupei României. Echipa sibiană vine după o înfrângere în campionat cu 0-4 în fața celor de la FCSB, în timp ce gazdele de la Mioveni au pierdut cu 0-2 contra celor de la Farul Constanța în ultima etapă din Liga a II-a.

“Ne dorim să mergem mai departe. Vom face tot ce ține de noi să fim pregătiți marți seara ca să mergem în următoarea fază a Cupei României. Dacă reușim să trecem de Mioveni, asta nu înseamnă că suntem formidabili. Vine alt meci important contra celor de la Gaz Metan, apoi Viitorul. Toate jocurile sunt importante! O echipă care se respectă trebuie să aibă multe jocuri în care nu pierde și marchează goluri.”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt.

C.S. Mioveni – A.F.C. Hermannstadt va avea loc pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, începând cu ora 18:15.

FOTO: Arhiva

Articolul precedentA început licitația privind atribuirea traseelor județene pe perioadă determinată
Articolul următorVreme deosebit de rece și precipitații mixte în următoarele zile