Direcția de Sănătate Publică Sibiu a anunțat, miercuri apariția unui focar de COVID-19 la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu, unde 12 angajați au fost confirmați pozitiv. Alte 2 focare sunt în 2 companii.

Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu anunță că monitorizează 3 focare de infecție cu SARS-CoV-2.

Un focar este la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu, unde 12 angajați au fost confirmați pozitiv. Pentru 7 contacți s-a dispus carantina la domiciliu.

Alte 2 focare sunt într-o companie furnizoare de echipamente industriale din Șura Mică, cu 5 angajați pozitivi, 7 contacți în carantină la domiciliu și într-o companie producătoare de articole de voiaj și marochinărie din Sibiu: 7 angajați pozitivi, 8 contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

S-a luat legătura cu reprezentantul legal al unităților pentru a se dispune măsurile necesare pentru limitarea extinderii infecției cu coronavirus, s-au solicitat planurile de măsuri adoptate de către fiecare unitate în actualul context epidemiologic și s-a comunicat perioada de carantină pentru fiecare caz în parte.

De asemenea, specialiștii le-au recomandat angajaților să își monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie, iar dacă prezintă simptome să apeleze serviciul 112 pentru a fi transportați la spital pentru investigații și tratament de specialitate.

S-a recomandat și dezinfecția spațiilor, iar unitățile au pus la dispoziție dezinfectanți, echipamente de protecție și au luat măsuri pentru distanțarea socială.

Articolul precedentLiviu Dragnea, adevărul despre jocurile MURDARE din Servicii și Justiție – Trimiteți o întrebare fostului lider PSD: [email protected]
Articolul următorFlorin Cîțu conduce România cum și-a condus propria firmă: ZERO CIFRĂ DE AFACERI și acumulare de PIERDERI și DATORII