CFR Cluj a reușit prima victorie după 3 etape. A câștigat pe terenul lui Gaz Metan Mediaș în etapa a 24-a, după un meci în care portarul medieșenilor a fost erou, cu peste 12 parade, anunță DIGISPORT.

Buzbuchi și-a început recitalul în minutul 8, la execuția lui Deac, apoi la lovitura liberă a lui Burcă. Chipciu, în minutul 22 și Păun, în minutul 25, nu au nimerit poarta, iar apoi Costache l-a întins pe Buzbuchi.

Același portar a avut o dublă paradă în minutul 34, la șuturile lui Costahe și Păun, iar apoi Debeljuh a greșit o preluare la trei metri de poartă. Până la pauză, lovitura de cap a lui Deac a fost reținută de portarul Gazului, care a avut apoi o intervenție senzațională la șutul lui Chipciu.

Repriza a doua a început ca și prima, cu CFR în atac, dar Buzbuchi a fost din nou îngerul păzitor, când Păun și Bordeianu nu au putut să înscrie.

După o oră de joc, bomba lui Păun a fost parată de Buzbuchi, până la Vinicius, care nu l-a putut învinge nici el pe fantasticul goalkeeper al Mediașului.

Gazul a dat replica timid, prin Chamed, însă golul a venit în cele din urmă în poarta Gazului și a fost reușit de Omrani, aflat la prima reușită după mai bine de 13 luni.

Rondon și-a încercat și el norocul, dar a tras pe lângă țintă, iar la poarta cealaltă, lovitura de cap a lui Chamed a fost reținută de Bălgrădean. Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj s-a terminat 0-1, iar campioana rămâne la egalitate de puncte cu liderul FCSB.

Sursă: DIGISPORT

Rezumatul video al meciului, AICI

Articolul precedentBilanț coronavirus: 2.419 de cazuri noi și 52 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorAlexandru A.: Atentat la siguranța națională