Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de FCSB cu scorul de 2-0.

Formația lui Edi Iordănescu a avut două ocazii în prima repriză la lovitura de cap a lui Ely Fernandes și bara lui Sergiu Buș, încă o ocazie mare a lui Nasser Chamed în debutul actului secund și a primit două goluri în 13 minute de la Florinel Coman și Dennis Man.

Începutul partidei de pe Arena Națională a fost unul echilibrat, dar fără ocazii de gol. În minutul 13 Florin Tănase l-a lansat în adâncime pe Florinel Coman, la marginea careului, dar mijlocașul FCSB-ului a așteptat prea mult și a fost blocat de Ionuț Larie în momentul șutului. Peste zece minute, Gaz Metan a avut o dublă ocazie de gol la aceeași fază. Mai întâi, Cristi Bălgrădean a reușit o paradă de excepție la lovitura de cap a lui Ely Fernandes, mingea a ajuns la Sergiu Ciocan care a întors pentru Sergiu Buș, acesta a șutat, balonul a fost deviat și a lovit bara porții adverse. La cealaltă poartă, Răzvan Pleșca a respins în corner șutul lui Dennis Man din minutul 36, iar apoi în prelungirile primei reprize același Man a trimis peste din câțiva metri cu poarta goală.

Gaz Metan a început bine actul secund, iar în minutul 50 Romeo Roberto a centrat de partea dreaptă, Nasser Chamed, iar portarul Cristi Bălgrădean a avut o nouă intervenție foarte bună. În minutul 66, FCSB a reușit să deschidă scorul. Olimpiu Moruțan a pasat în stânga la Florin Tănase, care a centrat din prima în fața porții, iar Florinel Coman a reușit să înscrie. Peste alte 113 minute, după un corner al gaziștilor, FCSB a plecat pe contraatac, iar Dennis Man a reușit să dubleze avantajul formației sale.

Articolul precedentAccident pe DN14, în Târnava. Un tânăr de 27 de ani, la spital
Articolul următorMai mulți locuitori din Alămor și Cisnădie vor rămâne, marți, fără curent electric