Gaz Metan a învins FC Voluntari cu 1-0. 

Singura reușită a fost semnată de atacantul Sergiu Buș în ultimul sfert de oră al partidei. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 30 de puncte și rămâne pe loc de play-off, iar vineri va juca în deplasare cu FCSB.

Gaz Metan a marcat în minutul 4 al partidei cu FC Voluntari, însă reușita lui Dumitru Cardoso a fost anulată pentru off-side. Peste doar două minute, Cătălin Țîră a scăpat singur cu Răzvan Pleșca, a șutat, dar portarul alb-negrilor a reușit să respingă. În minutul 18, șutul lui Nasser Chamed din lovitură liberă a fost reținut de Victor Rîmniceanu. La cealaltă poartă, Răzvan Pleșca a respins spectaculos șutul lui Căpățînă, care a fost semnalizat în cele din urmă în off-side. Cu două minute înainte de pauză, Darius Olaru a căzut în careul de 16 metri după un contact cu un apărător advers, inițial centralul a părut că va acorda lovitură de pedeapsă, însă în cele din urmă acesta i-a acordat cartonaș galben pentru simulare mijlocașului Gazului Metan.

În minutul 58, Alexandru Mățan a pătruns în careul de 16 metri, a reușit să îl dribleze pe Răzvan Pleșca dar a șutat în bară. Peste alte zece minute, Răzvan Pleșca a blocat șutul lui Mihai Căpățînă aflat în poziție de unu la unu cu acesta. În minutul 61, Sergiu Buș a tras pe jos din marginea careului de 16 metri, dar Rîmniceanu a reușit să respingă. Peste alte patru minute, portarul lui FC Voluntari a respins și lovitura de cap a lui Sergiu Buș în urma unei centrări venite din partea dreaptă de la Romeo Roberto. În minutul 70, Sergiu Buș a fost din nou aproape de gol, însă șutul său a fost blocat de Rîmniceanu. În minutul 79, Mihai Velisar a centrat de pe partea stângă, Sergiu Buș a preluat mingea, a intrat în careul de 16 metri, a driblat portarul și a marcat golul de trei puncte pentru formația sa.

Articolul precedentAccident pe A1. Trafic îngreunat în zona localităților Apoldu – Săliște
Articolul următorDumitru Budrala, decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler