Gaz Metan a remizat alb cu CFR Cluj. 

Partida contând pentru etapa cu numărul 24 a campionatului Ligii întâi s-a terminat fără gol marcat. Ambele formații au avut ocazii în prima repriză, în timp ce actul secund a fost unul de luptă, fără situații de poartă. În urma acestui rezultat Gaz Metan a acumulat 37 puncte și continuă lupta pentru play-off.

CFR Cluj a avut prima ocazie a partidei de la Mediaș în minutul 20, atunci când Răzvan Pleșca a reușit să blocheze cu piciorul la șutul lui Bilel Omrani din careul de 16 metri. Peste trei minute, clujenii au cerut penalty pentru o intervenție a lui Răzvan Pleșca asupra lui Omrani, însă faza a fost precedată de un fault clar asupra lui Lukas Droppa făcut de Ciprian Deac. În minutul 27,  Nasser Chamed a șutat periculos de la peste 20 metri, dar portarul clujenilor a reușit să respingă.

După o jumătate de oră de joc, gaziștii au cerut și ei penalty după ce Burcă a fost lovit în mână de o minge în careul de 16 metri, dar și de această jocul a continuat. Cu un minut înainte de pauză Răzvan Pleșca a respins în corner lovitura de cap a lui Omrani, iar apoi și pe cea a lui Mario Rondon în urma executării fazei fixe.

Repriza a doua a partidei a fost una de luptă, fără ca vreuna din cele două combatante să reușească să pună într-un real pericol poarta adversă. În aceste condiții partida s-a încheiat cu scor alb, iar gaziștii mai au două jocuri în care trebuie să strângă puncte pentru a prinde în premieră un loc de play-off.

Articolul precedentMai mulți medieșeni rămân, marți și miercuri, fără curent electric
Articolul următorTom și Jerry împlinesc 80 de ani