Handbal Club Sibiu a disputat, luni seara, în Sala Transilvania, meciul din etapa a VII-a a Diviziei A. Handbaliștii sibieni au dat piept cu liderul Seriei D și au cedat partida la o diferență de nouă goluri, scor 30-21 în favoarea adversarilor.

HC Sibiu a jucat, luni seara, penultima partidă din acest sezon în fața propriilor suporteri, echipa sibiană având parte de un meci dificil în compania celor de la HCM Sighișoara. Oaspeții au intrat la pauză în avantaj, scor 16-11, și au reușit să își adjudece și repriza secundă, câștigând partida cu scorul de 30-21.

La finalul partidei, președintele HC Sibiu, Matei Damian, a vorbit despre problemele de lot și cele financiare așe echipei sale, care și-au spus încă o dată cuvântul.

„Așa cum am spus și înaintea jocului cu cei de la HCM Sighișoara, ne așteptam să avem un joc dificil cu ei. Sunt în fruntea clasamentului și, probabil, câștigătorii acetei serii. Din grupa noastră, HCM Sighișoara este echipa cu cel mai bun lot, atât numeric cât și valoric, cu susținere financiară adecvată pentru acest nivel, toate acestea dându-le speranțe pentru promovare. Noi, din păcate, avem atât probleme de lot cât și probleme financiare, iar aceste lucruri afectează randamentul echipei și chiar pun un mare semn de întrebare asupra viitorului echipei clubului nostru la nivel de seniori”, a declarat Matei Damian.

Pentru HC Sibiu au marcat Ovidiu Pasere 7 goluri, Mihai Blaga 7, Alexandru Bogdan 2, Răzvan Briotă 1, Horațiu Căpățână 1, Florin Ramba 1, Raul Muntean 1, Robert Micloș 1.

În etapa următoare, HC Sibiu va juca în deplasare, pe terenul celor de la HC Szejke Odorhei, în data de 30 martie.

Articolul precedentSibian care conducea haotic o mașină a acroșat mai multe autoturisme parcate. Șoferul mirosea a alcool
Articolul următorAu scăzut cazurile de gripă raportate în județul Sibiu