HC Sibiu a obținut luni seara o nouă victorie pe teren propriu. Handbaliștii sibieni s-au impus în fața celor de la CS Minaur Baia Mare cu scorul de 32-27, la capătul unui meci pe care l-au condus în totalitate.

Partida de ieri a fost ultima pe care echipa sibiană a jucat-o în Sala Transilvania în 2018. Până la pauza de iarnă mai urmează un singur meci pentru HC Sibiu, în deplasare la Oradea.

După ce sâmbătă au pierdut în deplasare la Odorhei, handbaliștii sibieni au revenit luni în Sala Transilvania, pentru a juca ultimul meci de pe teren propriu din acest an, cu CS Minaur Baia Mare. Primul gol al partidei a venit abia în minutul șase, când Răzvan Briotă reușea să marcheze pentru HC Sibiu. Au urmat două minute bune pentru echipa gazdă, care s-a dus la 3 goluri: 4-1. Deși meciul s-a mai echilibrat pe parcursul primei reprize, handbaliștii sibieni au reușit să se mențină la conducere, intrând la pauză în avantaj: 16-15.

Jucătorii conduși de Matei Damian și Dorin Purcărea au revenit în forță de la vestiare, distanțându-se rapid la 4 goluri. Minutele s-au scurs în favoarea formației sibiene, care și-a adjudecat victoria la o diferență de cinci goluri, 32-27.

„Ne bucurăm că am încheiat această partidă cu o victorie. Nu am făcut un meci strălucit, s-a simțit oboseala, fiind al doilea meci în trei zile. Mă bucur foarte mult că am reușit să ținem fizic tot meciul. Nu avem o bancă foarte lungă și acest lucru a fost principalul nostru inamic acum. Veneam cu moralul slab, după jocul subțire făcut la Odorhei, și cred că acum ne-am mai ridicat moralul”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.

Principalul marcator al HC Sibiu a fost Ovidiu Pasere, care a încheiat partida cu 11 goluri. Pentru HC Sibiu au mai înscris Mihai Blaga 6 goluri, Robert Micloș 5 goluri, Radu David 4 goluri, Horațiu Căptățînă și Răzvan Briotă câte 2 goluri, Raul Muntean și Mircea Dobre câte 1 gol.

Handbal Club Sibiu va juca următorul meci în deplasare la Oradea. Partida este programată pe data de 1 decembrie.

Articolul precedentTrasee închise în Munţii Făgăraş, din cauza ninsorii
Articolul următorUn sibian s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului