HC Sibiu a fost aproape de a obține o nouă victorie contra celor de la CSM Oradea pe teren propriu, dar jucătorii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea nu au reușit să se păstreze la conducere până la final. Oaspeții au trecut în avantaj pe tabelă în ultimele minute de joc, adjudecându-și victoria cu scorul de 26-24.

Handbal Club Sibiu a primit sâmbătă, 2 martie, vizita formației CSM Oradea, în etapa a 5-a a Diviziei A. Prima parte a meciului s-a menținut echilibrată, dar oaspeții au preluat conducerea pe parcurs și au intrat la pauză cu un avantaj de 2 goluri, scor 13-11.

A urmat o revenire foarte bună a jucătorilor sibieni, Horațiu Căpățînă, Mihai Blaga și Radu David readucând-o pe HC Sibiu la cârma partidei, cu 4 reușite la rând. Echipa sibiană s-a menținut în avantaj până în minutul 50, după care bihorenii au trecut la conducere grație celor 3 goluri consecutive marcate. HC Sibiu a egalat la 24 în minutul 55, însă ultimele 2 reușite le-au aparținut oaspeților, care s-au impus cu scorul de 26-24.

„Așa cum am zis și înainte de meci, ne așteptam ca jocul cu Oradea să fie foarte dificil. Nu am intrat foarte bine în joc și din cauza aceasta le-am permis adversarilor să intre la pauză cu o diferență de 2 goluri. A doua repriză am început-o mult mai determinați și asta s-a văzut și pe tabelă, de la -2 am ajuns la +3. Din păcate, am avut o sincopă mare în jocul de atac, în ultimele 12-14 minute, perioadă în care am înscris doar un gol și am dat ocazia celor din Oradea să câștige jocul”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.

Cel mai bun marcator al HC Sibiu în partida cu CSM Oradea a fost Radu David, cu 7 reușite. Mihai Blaga și Horațiu Căpățînă au înscris câte 4 goluri, Ovidiu Pasere și Robert Micloș câte 3, Florin Ramba 2 și Răzvan Briotă 1.

HC Sibiu joacă următorul meci pe 16 martie, tot în Sala Transilvania, în compania celor de la AHC Potaissa Turda

Articolul precedentUn șofer de 70 de ani a produs un accident pe B-dul Milea
Articolul următorPetronela Lungu este câștigătoarea Bikini Race din acest an