Horațiu Mălăele revine la Sibiu cu o ”Ediție Specială”, în care îi are ca invitați pe Bogdan Mălăele (fiul său) și Radu Captari (chitarist). Spectacolul va avea loc la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, pe 5 decembrie, de la ora 19.

Spectacolul s-a bucurat de un mare succes la public, încă de la prima reprezentație, fiind plin de umor și improvizație, într-un stil tipic pentru evenimentele marca Mălăele. Spectacolul reprezintă o binevenită ieșire din cotidian, pentru cei ce își doresc o seară savuroasă și plină de replici iscusite, cu un umor sec și monologuri captivante, anunță organizatorii.

Horațiu Mălăele este însoțit pe scenă de către fiul său cel mare, Bogdan Mălăele, în timp ce artistul Radu Captari îl va acompania pe plan muzical printr-o serie de piese noi, compuse pe texte ce îi aparțin chiar lui Horațiu Mălăele.

Noul spectacol are la bază texte puternice, pline de emoție, pigmentate cu momente ”Best of Horațiu”, culese din cele mai bune reprezentații ale actorului. Muzica, special aleasă de Radu Captari, și melodiile compuse pe textele maestrului, vor întregi acest univers în care veți trăi alături de protagonist.

Biletele sunt disponibile online, pe blt.ro și offline, la Casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu” din Sibiu.

Articolul precedentAccident pe strada Avrig din Sibiu. Șoferului vinovat i s-a făcut rău, după zece minute
Articolul următorLizuca, Patrocle, Scufița Roșie și Gulliver, la final de an, pe scena Teatrului “Gong”