Horațiu Mălăele revine la Sibiu cu “Sunt un orb”. Spectacolul se va juca joi, 5 decembrie, începând cu ora 20, la Centrul Cultural “Ion Besoiu”.
Farseur din vocație, cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va face o noua demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, după cum spun organizatorii.
Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.
“Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita.  Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele”, spun organizatorii.
Spectacolul “Sunt un orb” cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar si proză scurtă. “Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălălele.
Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale.
Artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de râs în hohote“.
Biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro, și la Casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”.
Articolul precedentConturi de WhatsApp, compromise de o companie israeliană misterioasă
Articolul următorGuvernul României a fost votat astăzi. Orban este noul premier