Timp de o săptămână la biserica Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC) credincioșii sibieni se vor putea închina la Icoana Maicii Domnului Pantanassa. Icoana va sosi la biserică marți, 5 noiembrie, la ora 17.00.

„Icoana ce urmează să fie adusă de la Muntele Athos, Mănăstirea Vatoped, de către Părintele Nicolae Clinciu din Brateiu, s-a dovedit vindecătoare de multe boli grele, având darul de a vindeca boala de cancer. Sute de pelerini au dat mărturie de astfel de minuni petrecute în Sfântul Munte. De asemenea tot marți, 5 noiembrie, va fi adusă și Icoana Sfântului Serafim de Sarov având sfintele moaște încastrate în icoană. Este vindecătoare de boli psihice și dezlegătoare de blestemele de neam”, transmite preotul Cătălin Dumitrean.

Sfintele icoane ajung la Sibiu cu ocazia sărbătoririi hramului Bisericii spitalului TBC, în data de 9 noiembrie, când este prăznuit Sfântul Nectarie Taumaturgul, patronul spiritual al acestui lăcaș de cult. Astfel, o perioadă de 7 zile, între 5 și 12 noiembrie, va fi oficiată zilnic și Taina Sfântului Maslu, începând cu ora 18:00. Biserica va fi deschisă zilnic, între orele 8:00 și 20.00.

Articolul precedentSâmbătă, presiune scăzută la apă pe mai multe străzi din Sibiu și în alte 10 localități
Articolul următorÎntreruperi de curent pe mai multe străzi din Sibiu