În 14 noiembrie, se va deschide primul Mall din Sibiu. Inaugurarea Promenada Sibiu aduce nu doar cel mai modern centru comercial din regiune, cu branduri internaționale în premieră, dar și zile pline de distracție și surprize pentru toată lumea.

Astfel, în perioada 14 – 17 noiembrie, în intervalul orar 10 – 22, vizitatorii care vor trece pragul centrului comercial se vor bucura de numeroase oferte speciale și promoții pregătite de magazine, precum și de o serie de evenimente speciale.
Lumini, culori, inedit și mult „wow”
Spectacolul de lasere oferit sibienilor pe 14 si 15 noiembrie va începe la ora 19 și va anunța marea inaugurare. Un adevărat spectacol de lumini, culori și personaje nemaivăzute vor învălui și culoarele Promenada Sibiu încă din ziua deschiderii. Cu un costum construit parcă din mii de oglinzi, Omul Invizibil îi va încânta pe vizitatori cu diferite coregrafii spectaculoase, dar îi va și învăța cum să danseze alături de el. Alături îi vor fi și Silver Gheisha și Omul-Disco, două personaje ale căror costumații nu pot trece neobservate și, mai ales, nefotografiate.
Vizitatorii vor fi provocați să zâmbească de către bufonii regali, cu trucurile lor prin care reușesc ca, din lucruri mici, neimportante, să improvizeze momente uimitoare.
Cele mai cool selfie-uri își vor găsi locul în cabina foto cu pictură de lumini, în zilele de 14 și 15 noiembrie, în timp ce colivia gigant va găzdui spectacole de acrobație, adevărate demonstrații de echilibru și siguranță, în zilele de 16 și 17 noiembrie. Peretele cameleonic îi va provoca pe vizitatori să-și testeze atenția și să descopere personaje bine camuflate, iar trupele de LED Robots si toboșari vor mărșălui pe holurile Promenada, pentru a completa atmosfera aniversară cu muzica si mișcările lor.
Nici cei mai mici vizitatori nu sunt uitați, primele două zile de Promenada Sibiu înseamnă și sesiuni creative de pictură pe față și baloane modelate în cele mai haioase forme, la cererea micuților specialiști. Totul se petrece în intervalul orar 16 – 19.
Încă din prima zi, iubitorii de film vor avea acces la destinația mult așteptată: CineGold deschide în Promenada Sibiu primul cinematograf multiplex, cu nouă săli de proiecție, 1.400 de locuri, sunet și imagine de cea mai înaltă calitate, cele mai noi filme și posibilitatea de a găzdui evenimente diverse.
Biletele vor putea fi achiziționate împreună cu popcornul și răcoritoarele de la casele de bilete din incinta cinematografului, de la ATM-urile instalate la intrare în cinema sau de pe website-ul operatorului, dar și din aplicațiile dedicate, ce vor putea fi downloadate gratuit.
Promenada Sibiu va fi deschis zilnic, în intervalul orar 10 – 22.

Articolul precedentO femeie și un copil de șapte ani au decedat în accidentul de la Cârțișoara. Șoferul era băut și nu deținea permis
Articolul următorPremii de la Apă Canal pentru clienții cu plata la zi