Pentru săptămâna următoare, meteorologii anunță vreme instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și averse de ploaie, pe arii restrânse.

Luni, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după amiaza și seară, când pe arii restrânse, mai ales în zona de munte, se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 grade, iar cele minime între 8 și 10 grade.
Marți, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros. Local se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Pe arii restrânse, mai ales la munte, cantitățile de apă vor putea depăși 15 l/mp și izolat 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 23 grade, iar cele minime între 7 și 9 grade.
Miercuri vremea se menține în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și local, mai ales în cursul zilei, se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 24 grade, iar cele minime între 8 și 10 grade.
Joi, Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros. Local, se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 21 grade, iar cele minime între 8 și 10 grade.
Spre sfârșitul săptămânii, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va prezenta înnorări temporare. Temporar se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice.

Articolul precedentMuzeul Țării Secașelor, deschis la Miercurea Sibiului
Articolul următorTinerii, sărbătoriți la Rășinari cu un concert Dorian Popa, dans și spectacole de teatru