În cursul nopții trecute pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig sprijiniți de un echipaj din cadrul Secției Victoria au intervenit de urgență în localitatea Arpașu de Sus pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case.
 
În cel mai scurt timp la fața locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum, 2 echipaje SMURD și o autospecială de serviciu. La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la întregul acoperiș. Intervenția promptă a pompierilor militari a condus la localizarea rapidă a incendiului și înlăturarea pericolului de propagare la anexele gospodărești aflate în imediata apropiere.
 
Timp de aproximativ 2 ore au intervenit pompierii militari sprijiniți de membrii SVSU pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și s-au deteriorat interioarele camerelor. Au fost salvate bunurile din interiorul casei care au fost evacuate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum deteriorat.
 
ISU SIBIU

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentBilanț coronavirus 17 ianuarie: 2.156 de cazuri noi și 57 de decese
Articolul următorMinoră de 12 ani căutată de polițiști!