UPDATE: Aproximativ două ore jumătate s-au luptat pompierii cu flacările, până au reușit să stingă incendiul din localitatea Dârlos. A ars 50 % din acoperișul locuinței, precum și tot acoperișul unei anexe utilizate ca bucătărie de vară, transmit pompierii. De asemenea, a ars în totalitate o șură cu fân și au fost surprinse de incendiu 6 ovine.

Restul animalelor, 20 de găini, o pisică și un câine au fost salvate. Totodată interiorul locuinței, al bucătăriei de vară și celelalte bunuri din gospodărie au putut fi ferite de incendiu. Nici proprietățile învecinate nu au fost afectate.

„Cei doi proprietari au primit asistență medicală la fata locului pentru atac de panică, însă, nu au necesitat transport la spital. Cauza probabilă a incendiului a fost determinată de un scurt circuit produs la instalația electrică”, spune Cristina Criveanu, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit luni, în jurul prânzului, în Dârlos.

Potrivit Cristinei Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, incendiul se manifestă la acoperișul unei locuințe.
La fața locului intervin un echipaj de pompieri din cadrul Secției Mediaș și SVSU Dârlos.

Articolul precedentAmenzi de 1,5 milioane de lei date de ANPC la finele anului trecut
Articolul următorLucrări de 6,7 milioane lei, în 2018, la grădinițe, școli și licee sibiene