În perioada 9 – 28 septembrie are loc cea de-a XVII-a ediție Sibiu Opera Festival. Evenimentul se va desfășura atât în spații convenționale (Centrul Cultural Ion Besoiu, Sala Thalia și Teatrul Național Radu Stanca), câte și în spații publice neconvenționale, prin programul „Take an Opera Break”.

În cadrul evenimentului vor avea loc spectacole de operă, concerte corale, vocal-simfonice, operă pentru copii, dar și la concursul de canto „Vox Artis”, ajuns la ediția a X-a. Vor veni la Sibiu peste 600 de artişti din ţară şi de peste hotare, iar programul complet poate fi consultat pe: http://www.filarmonicasibiu.ro/ro/liric.htm.

Debutul va avea loc duminică, 9 septembrie, începând cu ora 19:00, la Sala Thalia, cu un concert extraordinar susținut de soprana Adela Zaharia, alături de invitații acesteia: Mihai Urzicana – tenor și Bogdan Taloș – bas. Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu va fi condusă de dirijorul Marijn Simons (Olanda).

Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.kompostor.ro sau în seara concertului la intrarea în sală. Preţul unui bilet este de 40 de lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50 %.

Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Culturală 2018.

Articolul precedentO femeie acroșată de un biciclist a ajuns la spital
Articolul următorSlimnic: A intrat cu mașina în zidul unei case după ce a adormit la volan