ING si BCR au publicat in ultimele ore anunturi prin care isi anunta clientii ca au cateva erori in sistem. Mai exact, clientii care au efectuat plati au avut parte de o surpriza neplacuta: sumele luate din cont s-au dublat. 

 

Iata mesajul celor de la BCR:

“Ca urmare a unor motive independente de BCR, e posibil ca unii dintre clienții noștri care au realizat, pe 30 ianuarie, tranzacții cu cardul la terminalele (POS/ATM) altei bănci să vadă dublate sumele plătite.
BCR lucrează împreună cu părțile implicate în vederea returnării sumelor dublate în cel mai scurt timp, operațiune care se va realiza în următoarele 48 de ore. Pentru detalii suplimentare, puteți apela Contact Center BCR la *2227.”

Iata mesajul celor de la ING Romania:

„Din motive ce nu țin de ING o parte dintre clienții noștri ce au realizat tranzacții cu cardul la terminalele (POS/ATM) altei bănci în intervalul 29-30.01.2020 este posibil să vadă dublate sumele transmise spre debitare. ING a primit spre procesare fișierul de plăți în mod eronat. Lucrăm împreună cu părțile implicate în vederea returnării sumelor dublate în cel mai scurt timp. Avem confirmarea că reversarea se va realiza în 1-2 zile. Pentru situații urgente vă rugăm contactati call center: 0314062464.”

sursa: realitatea.net

Articolul precedentNumerologie! Cum este interpretată ziua de 02.02.2020
Articolul următorTrei bărbați, la spital, cu arsuri, în urma unui incendiu, în Ighișu Nou