Echipa lui Călin Trohin și Nicolae Grigore a câștigat cu 3-1, pe ”Pietricica”, meciul susținut în fața celor de la Alma Sibiu și este primul lider al eșalonului județean, scrie TRIBUNA.ro

FC Inter a revenit la viață după 21 de ani și a debutat cu o victorie în acest sezon comprimat al Ligii a IV-a, la finalul căruia se stabilește echipa care va disputa barajul pentru promovarea în Liga 3. Echipa pregătită de Călin Trohin a câștigat cu 3-1 pe ”Pietricica” meciul disputat în compania celor de la Alma Sibiu.

Scorul a fost deschis chiar în primul minut de Mircea Risti, iar Sorin Zomant a majorat diferența în minutul 17. Dan Luca a redus din diferență la mijlocul primei reprize, pentru ca același Zomant să stabilească rezultatul final când mai erau 10 minute din meci.

Călin Trohin și Nicolae Grigore au trimis în teren următoarea formulă de echipă: Andrei Piko – Radu Aldea Robert Tili 30), Gabriel Băra, Alexandru Barbu, Paul Dragomir (Călin Trohin 67), Mircea Risti (Sergiu Fălămaș 81), Adrian Secășan (Bogdan Chirilă 46), Valerian Șpan, Robert Stojec, Sorin Zomant.

Continuarea, AICI

Foto: Facebook / Inter Sibiu

Articolul precedentIncendiu într-un bloc din municipiul Sibiu
Articolul următor3 școli din Harghita și Sibiu, modernizare prin POR 2014-2020