Pe parcursul lunii noiembrie se vor efectua lucrări de reparații pe bulevardul Victoriei și pe strada Avrig.

Pe bulevardul Victoriei se vor executa în această săptămână lucrări de refacere a covorului asfaltic pe carosabil. Acestea se vor executa pe un singur sens de mers, pe partea cu Spitalul Militar, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Transilvaniei și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Avrig. Lucrările sunt programate să se desfășoare până la 1 decembrie, fără închiderea traficului, dar cu instituirea unor devieri temporare de pe banda pe care se lucrează.

De asemenea, în perioada 5 – 15 noiembrie se vor efectua lucrări de refacere a covorului asfaltic pe carosabil și pe strada Avrig. Acestea se vor executa de la sensul giratoriu cu strada Calea Poplăcii până la intersecția cu strada Octavian Goga, inclusiv sensul giratoriu cu bulevardul Victoriei.

O parte a lucrărilor vor fi executate alternativ pe cele două sensuri de circulație fără închiderea traficului, dar cu instituirea de restricții și devieri temporare de pe banda sau sensul pe care se lucrează. Lucrările de așternere a stratului asfaltic vor impune închiderea circulației și devierea pe străzile adiacente, respectiv Luarea Bastiliei, I.C.Drăgușanu pentru ieșirea în bulevardul Victoriei și pe strada Cristian.

Articolul precedentProtest SANITAS pentru nerespectarea ordonanței referitoare la o serie de sporuri
Articolul următorProxenet reținut de polițiști, la Veștem. Era însoțit de trei tinere