Lucrările la stația de captare și tratare a apei potabile de la Orlat au fost recent finalizate. Acestea au fost făcute dintr-o finanțare de 1.473.000 de lei, bani alocați comunei Orlat, de Guvernul României, în urma inundațiilor din perioada 7 – 11 iulie. De asemenea, banii au fost folosiți și pentru refacerea construcțiilor aferente, afectate de inundațiilor din acea lună. În acest context, Adela Muntean prefectul și Horațiu Marin, subprefectul județului Sibiu au fost, astăzi, 20 noiembrie, la Orlat, pentru a verifica noua stație de apă. 

„Vă mulțumesc pentru eforturile dumneavoastră de a consolida și a securiza acest obiectiv extrem de important pentru comunitate. Sprijinul financiar acordat de Guvernul României a fost esențial și mă bucur că am putut contribui la obținerea lui. Vă asigur că prioritatea noastră este exclusiv interesul cetățenilor”, a transmis prefectul Adela Muntean.

Guvernul României a aprobat, conform HG nr. 648/25.07.2018, din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, peste 2.840.000 de lei pentru 13 unități administrativ – teritoriale din județul Sibiu afectate de calamitățile naturale.

Articolul precedentUn sibian s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului
Articolul următorA murit regizorul Eimuntas Nekrošius