Sibiu Magic Show îl readuce la Sibiu pe Robert Tudor, cu un program special ce își propune să jongleze cu vizibilul și invizibilul, într-o serie surprinzătoare de numere de magie.

 

Născut la 7 decembrie 1984, Robert Tudor își va sărbători ziua de naștere alături de publicul din Sibiu. Tânărul magician va urca pe scenă sâmbăta aceasta, pentru a aduce bucurie și zâmbete pe buzele tuturor, în două spectacole de gală: „Magia Copilăriei” și „Magic Family Show”. Primul spectacol va fi prezentat de la ora 11:00 și este creat special pentru copii, iar cel de-al doilea spectacol va avea loc de la ora 19:00 și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă. Recunoscut pentru stilul său inconfundabil prin care își uimește audiența, Magicianul Robert Tudor promite un show plin de umor și energie, în care publicul va fi invitat pe scenă pentru a face parte din poveste. Cele două spectacole propun o incursiune fascinantă în lumea lui „mulțumesc” și „te rog” ca și formule magice pentru o serie de numere de prestidigitație, apariții și dispariții misterioase sau levitație. Ambele spectacole vor fi prezentate cu casa închisă, toate biletele fiind deja epuizate.

Ediția din acest an a Sibiu Magic Show are loc în perioada 5 – 8 decembrie și reunește artiști din Belgia, Italia, Lituania, România, Spania și Suedia. Programul complet al evenimentelor din cadrul Sibiu Magic Show și biletele sunt disponibile pe teatrulgong.ro.

Accesul publicului la evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online, pe teatrulgong.ro, cât și la sediul agenției din strada Al. Odobescu nr. 4 (de miercuri până vineri, între orele 11 – 18, sâmbăta între orele 10- 18: duminica, de la ora 10 la 14). Prețul unui bilet la oricare spectacol din programul Sibiu Magic Show este de 14 lei.

Articolul precedentTânăr de 22 de ani din Sălaj, reținut după ce ar fi furat 12.600 lei dintr-o locuință din Sibiu
Articolul următorȘofer beat pe strada Principală din Șaroș pe Târnave