Două spectacole de magie au loc în 5 decembrie, ajun de Moș Nicolae, la Teatrul Gong. Reprezentațiile sunt în cadrul SibiuMagic Show, un festival unic în România, cu spectacole ce jonglează cu vizibilul și invizibilul, într-o serie surprinzătoare cu numere de iluzionism, scamatorii, levitație, prestidigitație, clovnerie, pantomimă, dar și elemente de circ și cabaret. Ediția din acest an reunește în perioada 5 – 8 decembrie, în premieră națională, artiști din Belgia, Italia, România, Spania și Suedia. Programul complet al festivalului și biletele vor fi disponibile din 18 noiembrie.

Primul spectacol îl aduce pe Magicianul Christianis, pentru al doisprezecelea an consecutiv la Sibiu, într-un spectacol incendiar, ce forțează limitele imaginației. Pentru ediția din această iarnă, el propune o călătorie fantastică cu Mașina Timpului, pentru a readuce dinozaurii la viață. 

Noul concept al spectacolului „Misterele Magiei” include și o serie de numere interactive de prestidigitație și iluzii comice, trucuri cu eșarfe, baghete, bastoane și mese zburătoare, dar și apariții și dispariții enigmatice. Cu ajutorul micilor voluntari din sală, Magicianul Christianis își dezvăluie arta spre uimirea și amuzamentul publicului. „Misterele Magiei” va avea două reprezentații joi, 5 decembrie, de la orele 10.00 și 19.00. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

ImagineMichaël Gueulette sau „Gromic”, așa cum e cunoscut în toată lumea, vine pentru prima dată în România, cu un spectacol înduioșător, inspirat din lumea magicienilor și a clovnilor. Gromic e un belgian ce trăiește în Spania și, deși, vorbește șase limbi străine, alege să își prezinte spectacolele fără cuvinte.

„O imagine valorează cât o mie de cuvinte. Asta înseamnă că pot comunica cu un grup de oameni dintre cei mai diverși și să trec peste bariera vârstei și a limbajului, doar prin forța gestului. Lucrând fără cuvinte, îmi permite să mă conectez direct la fibra imaginației fiecărui spectator în parte”, a declarat tânărul artist.

Spectacolul pregătit pentru Sibiu are ca inspirație tandrețea râsetelor și propune o incursiune hilară și emoționantă în lumea copilăriei. „The Gromic Show” va avea două reprezentații joi, 5 decembrie, de la orele 12:00 și 18:00. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

Accesul publicului la evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11.00 – 18.00, sâmbăta între orele 10.00 – 18.00, iar duminica de la 10.00 la 14.00. Prețul unui bilet la oricare spectacol din programul Sibiu Magic Show este de 14 lei, tarif unic.

Imagine

Articolul precedentElemente periculoase îndepărtate de pe clădiri de pompierii sibieni
Articolul următorCod roșu de vânt puternic în județul Sibiu