SCM Gloria Buzău n-a reușit să obțină niciun punct din deplasareade la Cisnădie, în fața unei echipe care anul acesta se luptă pentru evitarea barajului de retrogradare, iar victoria în fața echipei lui Daniel Anca i-a îndepărtat de această zonă. 

Măgura Cisnădie a fost la conducere în primele 10 minute, Buzăul trecând la conducere prima dată în minutul 11, după un gol marcat de Iuganu, apoi Petrovic a majorat diferența la două goluri, scor 5-7. În minutul 20 Iuganu a majorat avantajul buzoiencelor la 3 goluri, scor 7-10. În minutul 25 Gariaeva a egalat la 10, iar în minutul 30 Guarieiro a adus din nou echipa din Cisnădie în avantaj, scor 13-12, rezultat cu care s-a încheiat prima repriză. 

În repriza a doua Măgura s-a distanțat la două goluri, 15-13, dar Gloria a egalat cu golurile marcate de Ilyina și Harabagiu. În minutul 49 Moroianu a egalat la 19, dar în minutul 55 gazdele s-au distanțat la 3 goluri, 22-19, iar Gloria a marcat următorul gol abia în minutul 58, prin Harabagiu. În ultimele două minute Cisnădie a mai înscris 3 goluri, iar Gloria doar două și rezultatul final a fost 25-22 (13-12). 

Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Neagu 5 goluri, Gariaeva 5, Iskit 4, Guarieiro 3, Roșu 3, Bardac 3, Tătar 2. Măzăreanu a avut 12 intervenții reușite. Au mai jucat: Jlezi, Gjorgjijevska, Tomescu. Antrenor: Alexandru Weber.

Pentru SCM Gloria Buzău au marcat: lyina 6 goluri, Moroianu 4, Harabagiu 3, Iuganu 3, Petrovic 2, Burlachenko 1, Blazevic 1, Keita 1, Czeczi 1. În poartă Kelemen a avut 7 intervenții reușite, iar Batinovici o intervenție. Au mai jucat: Stoleru, Prkacin. Antrenor: Daniel Anca.

După 17 etape SCM Gloria Buzău are 34 de puncte și dacă SCM Rm. Vâlcea va câștiga meciul cu Dacia Mioveni va coborî pe locul 6 în Liga Florilor. Următorul meci va fi pe teren propriu cu HC Zalău. Măgura Cisnădie este pe locul 9, cu 19 puncte, iar etapa viitoare va juca în deplasare, cu Rapid București. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentElena Udrea, interviu din închisoare – Dezvăluirile care răstoarnă tot sistemul mafiot: Perioada neagră a României nu s-a terminat!
Articolul următorAtenție la fraudele prin atribuirea identității unor persoane din cadrul unităților bancare