Cinci bărbați sunt cercetați penal după ce au fost prinși în flagrant în timp ce tăiau și sustrăgeau material lemnos. Fapta acestora a fost anunțată ieri, 13 noiembrie, printr-un apel la 112, iar polițiștii au reușit să-i prindă în timp ce furau materialul lemnos de pe raza unui ocol silvic.

Bărbații acționau pe raza ocoalelor silvice Dumbrăveni și Târnăveni, atunci când au fost prinși de polițiști. Aceștia aveau asupra lor 34 de cioate de diferite esențe și mărimi, care prezentau urme proaspete de tăiere. Materialul lemnos, aprox. 2,14 mc, precum și 3 drujbe electrice au fost confiscate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Cei cinci bărbați au vârstele cuprinse între 24 și 32 de ani, toți sunt domiciliați în Hoghilag, iar acum sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și tăiere de arbori în mod ilegal.

Polițiștii Postului de Poliție Hoghilag continuă cercetările.

Articolul precedentCentrul comercial Promenada Sibiu și-a deschis, astăzi, porțile. Investiții de 100 de milioane de euro
Articolul următorTurneu de baschet de juniori la Sala Transilvania. Alpha Basketball Tour Sibiu revine cu ediția a treia