Zi crucială la Bruxelles pentru salariile și pensiile romanilor. Marcel Ciolacu va avea ședințe maraton cu șefii europeni pentru a negocia cele mai importante reforme. Totodată, premierul îi va vizita pe răniții în explozia de la Crevedia care au fost transferați la spitalele din Bruxelles.

Premierul Marcel Ciolacu merge în prima vizită la Bruxelles, de la preluarea mandatului. Acesta se va întâlni cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula Von der Leyer. El este așteptat și de preşedintele Consiliului European, Charles Michel şi preşedinta PE, Roberta Metsola.

Ciolacu va discuta și cu directorul general al SG Recover (Recovery and Resilience Task Force), Céline Gauer.

Un punct important al deplasării la Bruxelles va fi vizita șefului Executivului la Spitalul Militar Regina Astrid, unde au fost transferate pentru tratament două persoane rănite în exploziile de la Crevedia.

PROGRAMUL PREMIERULUI MARCEL CIOLACU – Vineri, 1 septembrie 2023

Ora 08:30    Vizită la Spitalul Militar Regina Astrid, unde au fost transferate pentru tratament două persoane rănite în exploziile de la Crevedia

Ora 10:30    Întrevedere cu președintele Consiliului European, Charles Michel

Ora 12:00    Întrevedere cu directorul general al SG Recover (Recovery and Resilience Task Force), din cadrul Comisiei Europene, Céline Gauer

Ora 14:00    Întrevedere cu președinta Parlamentului European, Roberta Metsola

Ora 15:30    Întrevedere cu președinta Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen

Ora 17:00    Conferința de presă la încheierea vizitei de lucru la Bruxelles

 

Articolul precedentCum va fi vremea în weekend. Prognoza meteo
Articolul următorVerdictul în cazul de dopaj a fost amânat, a anunțat Simona Halep