Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că Guvernul trebuie să fie mult mai eficient şi pentru asta trebuie să se restructureze. 

”Am văzut în pandemie, în timpul crizei energetice, că nu s-a ridicat la adevăratele provocări”, a spus Marcel Ciolacu, precizând că s-au luat multe decizii pe colţul mesei şi întârziat. 

Premierul a spus că în viitorii 5, 7 ani categoric trebuie să finalizăm încă 1000 km de autostradă.

”Avem două mari provocări, avem PNRR, care înseamnă atât resurse financiare dar cel mai mult înseamnă reforme de fond, nu de formă şi cred că sunt cele mai dure reforme de implementat post-decembristă şi avem cea mai mare provocare, aderarea la OCDE. Amândouă am putea spune că pot crea un plan pentru România. Trebuie să ţinem cont de contextul extern, de crizele de securitate, energetice şi trebuie să învăţăm din ultimii doi, trei ani, ce înseamnă cu adevărat provocările, iar Guvernul trebuie să fie mult mai eficient. Iar ca să fie mai eficient trebuie să se restructureze, fiindcă am văzut în pandemie, în timpul crizei energetice, că nu s-a ridicat la adevăratele provocări”, a spus Ciolacu Ciolacu, în cadrul conferinţei de lansare a proiectului „RO 3.0. Viziunea Viitorului”.

Premierul a precizat că ”s-au luat multe decizii întârziat, s-au luat multe decizii pe colţul mesei şi atunci va trebui ca împreună cu reformele din PNRR să vedem care sunt priorităţile”.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentFlorin Cîțu a venit să-și studieze dosarul în megascandalul achizițiilor de vaccin. Fostul premier și-a luat și avocatul
Articolul următorCe se întâmplă cu pensiile românilor? Proiectul legii privind majorarea pensiilor ar putea fi atacat la Curtea Constituțională