Marți, 5 martie, BC CSU Sibiu joacă la Cluj un nou meci cu U-BT, după trei săptămâni de pauză competițională. Este o nouă partidă din TOP6. Meciul se dispută în deplasare la U BT Cluj Napoca și reprezintă o luptă între primele două clasate din campionatul intern. BC CSU Sibiu se află în acest moment pe primul loc în clasmentul Ligii Naționale de Baschet, cu 32 de puncte, fiind urmată de U BT Cluj cu 31 de puncte.

„Urmează un nou meci, într-o sală frumoasă. Sper să îl abordăm cu maximum de energie, pentru că venim după trei săptămâni de pauză, fără meciuri oficiale, în care am jucat dar meciuri amicale. Băieții sunt, cu siguranță, nerăbdători să înceapă meciurile oficiale. Va fi un meci cu miză mare-păstrarea locului întâi. Toți băieții sunt apți și sper că vom reuși să facem treabă bună 40 de minute, nu doar 30 de minute, așa cum am reușit la ultimul meci de la Cluj. Sunt convins că va fi un meci frumos, în care va câștiga echipa care este în formă mai bună, în momentul actual”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

După meciul de la Cluj, BC CSU Sibiu va juca, pe teren propriu, cu SCM Timișoara, sâmbătă, 9 martie, de la ora 17:15. Biletele pentru această partidă se pun în vânzare începând din această după amiază, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete dar și pe www.kompostor.ro

Duelul va fi transmis LIVE pe DigiSport, de la 19:00.

Articolul precedentUPDATE/ Incendiu de vegetație în Axente Sever
Articolul următorSe întrerupe apa în Racovița și Mârșa