Cei care vor alege litoralul pentru minivacanța de 1 Mai și de Paște vor avea parte de 6 zile şi şase nopţi de concerte live.

Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia – Constanţa anunță distracţie, voie bună, prieteni şi mult soare pe litoralul românesc, în perioada 1-6 mai 2024.

Câteva zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi la mare în prima săptămână a lunii mai, odată cu deschiderea sezonului estival. Se anunţă vreme excelentă, perfectă pentru vacanţa de primăvară! Ieşim în întâmpinarea tuturor cu o serie de concerte susţinute de artişti îndrăgiţi ai muzicii româneşti. Vă aşteptăm pe toţi la mare! Indiferent că alegeţi staţiunea Mamaia sau oraşul Constanţa, polul distracţiei este aici!”, a declarat preşedintele OMD Mamaia – Constanţa, George Măndilă, potrivit Agerpres.

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19,00, atât în staţiunea Mamaia, cât şi în oraşul Constanţa.

Program:
Scena Piaţeta Cazino – staţiunea Mamaia
1 mai – Lora, Mihai Mărgineanu;
2 mai – Misha, Lidia Buble;
3 mai – Bibi, Marius Mihalache & Alexandra Ungureanu;

Scena Piaţa Ovidiu – oraşul Constanţa
4 mai – Ţăndărică & invitaţii: Diana Bucşa, Fanfara Zece Prăjini, spectacol cu toace;
5 mai – Keo, Loren, Proconsul;
6 mai – Edward Sanda, Holograf

În luna mai, în staţiunea Mamaia se vor desfăşura şi Festival du Bonheur, în perioada 30 aprilie – 6 mai, precum şi festivalul de muzică electronică Sunwaves, în intervalul 1-7 mai 2024.

Articolul precedentAlergiile sau răceala îți dau bătăi de cap? Iată cum poți să scapi de nasul înfundat în doar 15 minute
Articolul următorTaylor Swift, prima artistă care a devenit miliardară datorită muzicii sale