Europarlamentarul brăilean, Mihai Tudose, a anunțat în această dimineață că a demisionat din partidul Pro România, pe listele căruia a fost ales eurodeputat. Acesta a postat o fotografie cu demisia pe care a scris-o și a înaintat-o conducerii organizației județene Pro România Brăila.

Mihai Tudose, a luat decizia de a demisiona din partidul condus de Victor Ponta. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook în această dimineață o fotografie cu demisia sa, înaintate organizației județene a Pro România Brăila, fără a detalia prea mult motivele gestului său.  

Motivele acestui act și anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, a scris Tudose.

În ultima perioadă, Tudose s-a aflat într-un conflict cu liderul Partidului Pro România, Victor Ponta. Acest conflict s-a acutizat după votul pentru investirea Guvernului Orban, când 7 parlamentari, apropiați de Mihai Tudose, au votat Guvernul, în ciuda indicațiilor pe care Ponta le-a dat parlamentarilor din formațiunea sa politică de a nu susține un Guvern minoritar PNL. 

Într-un interviu acordat DCnews.ro, Tudose a spus că nu crede că un partid precum Pro România mai are un viitor politic și că vremea partidelor balama a trecut.

Totodată, Tudose a spus că PSD-ul la Brăila nu merita ceea ce a pățit acum, să ia sub 50% în turul 2 al alegerilor prezidențiale, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată.. 

”De când sunt eu, din 92, în politică, la Brăila, și în turul I și în turul II, candidatul PSD lua mult în față, 60-70%. Să iei cu 4 în față e complicat, dar nu e vina lor. E vina mesajului central.” a spus Mihai Tudose, care a reunoscut că este un om de stânga. 

”Dacă PSD-ul nu va mai fi ceea ce a fost când a trebuit să plec, avem o discuție. Deocamdată, sunt în carantină” a spus Tudose în interviul de la DCnews.ro.

Referitor la alegerile enticipate Tudose a spus că nu crede că se poate realiza acest deziderat al USR și mai nou al PNL. 

Articolul precedent200 de kilograme de cetină, confiscate de polițiștii din Arpașu de Jos
Articolul următorThe Motans, Corina Chiriac, Feli și Adrian Daminescu, printre artiștii care vor concerta în Piața Mare, de Revelion