În spiritul sărbătorilor de iarnă și al tradiţiei sosirii lui Moş Nicolae, și pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu se bucură de cadouri.

Acesta a adus 28 de televizoare moderne care vor fi distribuite pe secțiile spitalului: câte 3 aparate pentru Secția Oncologie și Secția Hematologie, câte 2 la Compartimentul de dializă și Secția Boli Infecțioase și câte unul pentru alte secții ale spitalului unde pacienții stau internați mai mult timp.

Sosirea lui Moș Nicolae a fost posibilă datorită implicării unor oameni inimoși, (persoane fizice) care au sponsorizat unitatea sanitară cu suma de 14.000 lei.

“Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu le mulțumește tuturor celor care au acordat aceste sponsorizări și sperăm că posibilitatea de a urmări la televizor programele de sărbători va aduce un pic de bucurie și alinare celor care, din motive de sănătate, nu se află alături de familie sau prieteni. Totodată, le dorim tuturor însănătoșire grabnică”, a declarat managerul SCJU Sibiu, ec. Cornel Benchea.

Articolul precedentNaţionalul sibian încheie anul cu o premieră și șapte spectacole sold-out. Junii Sibiului, în distribuția premierei „Urciorul sfărâmat”
Articolul următorFC Hermannstadt primește vizita formației Dinamo