Nicu Covaci, liderul legendarei formații Phoenix, a ajuns miercuri seară la Urgențe, la spitalul județean din Arad. Covaci se află, alături de formație și de echipa filmului „Phoenix: Povestea” într-un turneu național.

Nicolae Covaci a participat, miercuri seară, la proiecția filmului despre legendara formație, apoi le-a semnat autografe fanilor, urmând să se deplaseze la un club din Arad, pentru concert. În acel moment, pentru că nu se simțea bine, a decis să se ducă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, potrivit aradon.ro.

Surse din cadrul spitalului au declarat că starea lui Covaci, la sosire, nu era foarte bună, prezentând frisoane și semne de viroză.

„I-au făcut investigații și acum a plecat înapoi la concert”, au transmis, în jurul orei 22:30, surse din cadrul unității medicale.

Între timp, trupa Phoenix a urcat pe scena clubului arădean și le-a spus spectatorilor ce s-a întâmplat și de ce liderul nu este pe scenă. La un moment dat, vocalistul trupei, Costin Adam, l-a sunat pe Covaci de pe scenă, pentru a-i transmite încurajările publicului.

Covaci se află, alături de formație și de echipa filmului „Phoenix: Povestea” într-un turneu național.

Articolul precedentPapa Francisc este internat în spital. Suveranul Pontif suferă de o infecţie respiratorie
Articolul următorFlorii 2023. SUPERSTIȚII legate de vreme: de ce este Duminica de Florii un punct de reper important pentru ziua de Paște