Începând cu luna februarie, numărul locurilor Sălii Transilvania din Sibiu a crescut cu 157 de locuri. La „Sala Celor 420.000 de Suporteri” a fost montată, de curând, o tribună telescopică retractabilă cu 157 de scaune, investiția fiind susținută de Consiliul Județean Sibiu.

Mai mulți suporteri vor putea participa, de acum, la meciurile echipelor lor preferate, în cea mai mare sală din Sibiu! Sala Transilvania a decis suplimentarea locurilor pentru suporteri, montând o tribună telescopică acționată manual, cu o capacitate de 157 de scaune. Noua tribună are structură metalică, este realizată în formă de U întors și are culoare de acces pentru spectatori. De asemenea, tribuna este integrată cu echipamentul de baschet existent, fiind dotată cu roți cauciucate împotriva distrugerii suprafeței de joc.

Pe parcursul anului 2020, vor fi finalizate și alte investiții în Sala Transilvania, realizate atât pentru confortul spectatorilor și al sportivilor, cât și pentru buna desfășurare a evenimentelor organizate în sală.

Articolul precedentÎntreruperi de curent în mai multe localități din județul Sibiu
Articolul următorPeste 100 de persoane, monitorizate la domiciliu în județul Sibiu, din cauza coronavirusului