O fetiță de 11 ani este căutată de familie și polițiști, după ce a dispărut de acasă. Monica Adriana Aliman este din Mediaș, iar ieri dimineață a plecat la școală. După terminarea orelor, nu a mai ajuns acasă.

“La data de 22 octombrie, în jurul orei 22.20, prin S.N.U.A.U. 112, mama unei minore în vârstă de 11 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 06,30, fiica sa, domiciliată în municipiul Mediaș, a plecat de acasă la școală, iar după terminarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Fetița are o înălțime aproximativă de 1.60 m, 45 de kilograme, ochi căprui, păr negreu, fir drept și lung și față ovală.
În momentul în care a plecat de acasă, purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de tip trening de culoare neagră și pantofi sport de culoare roșie.
Potrivit familiei, fetița prezintă o cicatrice postoperatorie, degetul arătător de la mâna stângă fiind amputat de la nivelul falangei.
Persoanele care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentMotociclist lovit de mașină, pe strada Șureanu
Articolul următorDosar penal pentru un șofer de 21 de ani din Ocna Sibiului, după ce a condus băut