Copiii sunt așteptați în prima zi a lunii februarie la Teatrul “Gong”, pentru a confecționa “Păpuși pe mănuși”.

Atelierele de creație vor avea loc la ora 10, pentru copiii cu vârste cuprinse între șase și șase ani, și ora 12, pentru cei cu vârsta cuprinsă între șase și zece ani, ele fiind coordonate de Aurelia Călinescu.
“V-ați jucat vreodată cu o mănuşă? Nu?! Haideți să învăţăm împreună să facem o păpuşă de mână din aceasta şi să devenim cei mai buni actori păpuşari. Vom învăța pas cu pas, alături de Rilă și prietena sa Aurilă să meșterilim păpuși minunate lucrate chiar de noi, care pot deveni jucării de suflet sau cadouri personalizate deosebite”, este mesajul Teatrului “Gong”.
Potrivit reprezentanților instituției, scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor abilități manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice păpușilor de teatru. 
“Trebuie să aduceți cu voi de acasă doar puțină imaginație și bună dispoziție, iar la finalul atelierului fiecare dintre voi, va pleca acasă cu păpușa visată, care a prins viață ca urmare a inspirației și muncii voastre creative. Haideți la o porție de distracție și joacă alături de cei doi prieteni haioși!”, mai arată Teatrul “Gong”.
Un bilet la atelierul de creație este 14 lei și cuprinde toate materialele necesare.
Biletele se achiziționează exclusiv de la sediul Agenției de Bilete a Teatrului “Gong”.

Articolul precedentAtenție, se filmează! Când te pot înregistra polițiștii
Articolul următorPrimul deces din cauza gripei, în județul Sibiu. Bărbatul s-ar fi îmbolnăvit într-o stațiune din Vâlcea