O femeie de 63 de ani a fost rănită într-un accident rutier ce a avut loc, sâmbătă, la intersecția Șoselei Sibiului cu strada Calafat din Mediaș. Patru mașini au fost implicate în eveniment. 

“Din primele cercetări se pare că șoferul mașinii care circula pe strada Calafat (în vârstă de 41 de ani, din Copșa Mică), a intrat pe Șos. Sibiului fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula spre Mediaș, condus de un bărbat de 65 de ani din Motiș, autoturism care din impact a fost proiectat pe contrasens și a intra în coliziune cu alte două mașini conduse de doi bărbați, unul de 21 de ani din Copsa și unul de 25 de ani din Axente”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 
Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere de 63 de ani din mașina care circula spre Mediaș, respectiv prima mașină cu care s-a produs impactul.
ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj Smurd pentru acordarea asistenței medicale femeii. Aceasta a fost transportată cu Ambulanța Smurd la CPU Mediaș, conștientă, semnalând traumatisme minore.

 

Articolul precedentTURCIA – Încă două cutremure mari sâmbătă dimineața
Articolul următorProgramul Tomata continuă și în 2020