Fără el scenele spectaculoase din ultimul film cu James Bond nu ar fi arătat aşa cum le ştim şi nici universul Dune care le-a tăiat respiraţia celor care au văzut filmul. Vorbim despre Paul Arion, un român care a condus echipa de o sută de tehnicieni şi artişti ce au realizat efectele vizuale pentru cele două megaproducţii nominalizate anul acesta la premiile Oscar. Paul Arion e din Sibiu şi a emigrat din România la începutul anilor 2000, iar acum lucrează cu marii regizori de la Hollywood. A stat de vorbă în exclusivitate cu reporterii TVR.

Paul are 45 de ani, s-a născut în Sibiu, dar s-a mutat în Canada în 2001, unde a locuit 7 ani, apoi a ales să trăiască în Londra. El este omul care face ca ideile unora dintre marii regizori de la Hollywood să prindă viață pe ecran. E responsabil de efectele vizuale și digitale. Fără el și cei o sută de oameni din echipa sa, scenele din megaproducția Dune, nominalizată la Oscar, nu ar fi fost posibile. Luni de zile au lucrat pentru ca lumea imaginată de Frank Herbert să ajungă pe ecran.

Materialul video complet, AICI

Articolul precedentHotelurile  de 4 și 5 stele din stațiunile montane și balneare, cele mai căutate pentru minivacanța de Sf. Valentin
Articolul următorOmul de afaceri brașovean care vrea să salveze pe Gaz Metan Mediaș