Percheziții de amploare în locuința în care au stat cu chirie presupușii criminalii ai afaceristului din Sibiu. Potrivit unor surse, indivizii au plătit în regim hotelier pentru trei zile, apoi au comis atacul mortal. Asasinii sunt în continuare liberi, iar autoritățile nu exclud varianta ca aceștia să fi plecat deja din țară. 

Oamenii legii sunt pe urmele celor trei indivizi care l-au omorât pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Sursele Ora de Sibiu spun că a fost depistată ascunzătoarea ucigașilor, un apartament într-un bloc din localitatea Șelimbăr. Aici ar fi stat ucigașii câteva zile, înainte de jaful în stil mafiot.

Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, atacatorii ar fi de străini, iar unul dintre ei ar avea și dosar penal pentru alte infracțiuni.

Primele imagini cu asasinii omului de afaceri din Sibiu. Detalii șocante – VIDEO

Criminalii care l-au bătut până când l-au ucis ar fi avut un plan bine pus la punct. Atenție, urmează informații și detalii cu un puternic impact emoțional, potrivit Realitatea de Sibiu.

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentVești proaste pentru guvernanți: Economia României a încetinit semnificativ – INS a publicat datele
Articolul următorSondaj – În cine au românii cea mai mare încredere – Pe ultimele locuri se află din nou Guvernul și Parlamentul