Un brașovean în vârstă de 38 de ani s-a ales cu un dosar penal stufos după ce a furat o mașină, s-a urcat la volan băut și fără permis, iar în cele din urmă, s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile. Totul s-a întâmplat ieri, 11 noiembrie, în jurul orei 15.30, pe DN 7C, în afara localității Cârțișoara. Bărbatul aflat la volanul mașinii a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Nu mică le-a fost, însă, mirarea polițiștilor când, în urma verificărilor, au constatat că brașoveanul ar fi sustras autoturismul de pe raza localității Cârțișoara, conducându-l apoi spre DN 1, aceasta în condițiile în care nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. Cercetările în acest caz continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

Articolul precedentPatru tineri cercetați penal pentru tâlhărie. Doi dintre ei au ajuns după gratii
Articolul următorDosar penal pentru un tânăr care a condus un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere