Peste 3.000 de candidați sunt așteptați la Târgul de Cariere Sibiu care va avea loc în 27 și 28 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 19:00, respectiv 10:00 – 18:00, la Hotel Ramada. La eveniment participă peste 30 de companii din cele mai variate domenii: inginerie, contabilitate, producție, IT, resurse umane sau alimentație. Companiile au inclus oferte din categoriile entry-level, nivel mediu și avansat. Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile, existând posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență.

Organizatorii anunță că noutatea acestui sezon o constituie digitalizarea CV-ului. Este modalitatea de a-ți depune on line CV-ul prin diferite companii care facilitează acest proces. Totodată, cei care vor trece pragul evenimentului, vor putea să-și compare salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată la târg. Candidații au astfel ocazia să constate dacă primesc salariul cuvenit la actualul loc de muncă, în funcție de anumiți factori cum ar fi experiența în domeniu, regiunea geografică, beneficiile de la locul de muncă.

„Târgul de Cariere este un eveniment care se dezvoltă în permanență, iar pentru acest sezon ne-am dorit să sporim interacțiunea dintre angajatori și candidați. Procesul de digitalizare a CV-ului eficientizează recrutarea, profilul candidatului fiind vizualizat de companii mult mai rapid. Prin intermediul aplicației, toate CV-urile ajung în câteva secunde în baza de date a firmelor, iar acest lucru sporește șansele de angajare a unui candidat. Faptul că peste 30 de companii participă la eveniment este un lucru îmbucurător, pentru că există o mare varietate de locuri de muncă, iar participanții pot să-și găsească cel mai potrivit job.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Mai multe informații despre eveniment găsiți AICI

Articolul precedentApă Canal Sibiu face angajări. Trei posturi au fost scoase la concurs
Articolul următorDouă meciuri în trei zile, pentru HC Sibiu