Caravana Medicală s-a oprit săptămâna aceasta în județul Buzău. Acolo, oamenii cu probleme de sănătate și care nu au posibilitatea să ajungă la medic, fie din lipsa banilor, fie din cauză că un cabinet este prea departe de ei, sunt consultați gratuit. Peste 100 de persoane din Comuna Glodeanu Siliștea au beneficiat de servicii medicale gratuite!

Sistemul public de sănătate a devenit tot mai greu accesibil pentru românii de la sat. Oamenii nu mai merg la medic din cauza distanțelor mari, dar și a costurilor ridicate. Din acest motiv, Caravana Medicală România Suverană și-a propus să vină în ajutorul oamenilor năpăstuiți de soartă și de guvernanți și oferă servicii medicale gratuite la standarde europene. 

De luni, Caravana Medicală România Suverană a ajuns în județul Buzău. Peste 100 de persoane din Comuna Glodeanu Siliștea au beneficiat de serviciile oferite de medicii voluntari, în mod gratuit și fără să se deplaseze în afara localității unde au domiciliul. Până la finalul săptămânii proiectul Caravana Medicală România Suverană o să ajungă și în localitățile Scorțoasa și Cochirleanca din județul Buzău.

Articolul precedentCum ajungea mita la fostul șef din Servicii? Locotenenții lui Coldea amenințau cu “moarte de om”. Culisele Statului Paralel prezintă noi înregistrări – ora 21:00
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET