În perioada 22-26 decembrie, peste 100 de pompieri din cadrul ISU Sibiu s-au aflat, zilnic, la datorie pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.

În această perioadă, salvatorii sibieni au intervenit la un număr de peste 200 situații de urgență produse în raionul de intervenție.

Potrivit Cristinei Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu, echipajele de pompieri din cadrul subunităților inspectoratului s-au mobilizat în două misiuni de stingere a incendiilor izbucnite la autovehicule, respectiv un început de incendiu la un coș de fum al unei locuințe. Din fericire, nu au existat victime, iar incendiile au fost localizate și lichidate în scurt timp de la sosirea pompierilor .

De asemenea, pompierii sibieni au intervenit la 210 cazuri medicale și trei accidente rutiere. Cele mai multe urgențe medicale au fost înregistrate în data de 26 decembrie, în număr de 57.

În continuare, pompierii sibieni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului-ajutor medical specializat.

Articolul precedentPatru vâlceni s-au ales cu dosar penal pentru braconaj piscicol
Articolul următorProiecte de peste 320 de milioane lei, depuse de Primăria Sibiu