Peste 100 de saci de deşeuri au fost strânşi de reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu, sâmbătă, la Bâlea Lac, cu ocazia campaniei naţionale “Let’s do it, Romania!”.

E foarte trist că multe deşeuri ajung în pârâul care străbate această frumoasă rezervaţie naturală. Am participat la igienizarea versantului din spatele tarabelor. Am găsit doze de bere, ambalaje de plastic, dar şi bucăţi de tablă şi cutii de vopsea. Am stat de vorbă cu turiştii, cu comercianţii. Fiecare dă vina pe altcineva. De fapt, fiecare poate schimba ceva începând cu el însuşi”, a spus Daniela Cîmpean, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.
La acţiunea de sâmbătă au participat, alături de Daniela Cîmpean, Christine Manta – Klemens, vicepreşedinte CJ Sibiu, Sebastian Dotcoş, administratorul public al judeţului Sibiu, Oana Popa, directorul Direcţiei Proiecte, consilieri din Cabinetul Preşedintelui CJ, Adrian Solomon, viceprimarul comunei Cîrţişoara, angajaţi ai Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu, ai Asociaţiei Judeţene de Turism Sibiu, membri şi voluntari Salvamont, angajaţi ai Filarmonicii de Stat Sibiu, dar şi cetăţeni care au răspuns invitaţiei lansate de CJ Sibiu.
În mai puţin de trei ore, s-au strâns peste 100 de saci de deşeuri care au fost transportaţi cu sprijinul Primăriei Cîrţişoara.
În continuarea acestei acţiuni, reprezentanţii CJ îşi propun să realizeze în colaborare cu toţi factorii implicaţi în zonă un plan de îmbunătăţiri atât în ceea ce priveşte amenajarea spaţiilor pentru depozitarea deşeurilor, cât şi a zonelor destinate parcării de autoturisme, toalete publice etc“, spun reprezentanţii CJ Sibiu.

Articolul precedentÎntreruperi de curent luni și marți în județ și în Sibiu
Articolul următorUPDATE: Foto/Video Bărbatul căutat în apele Oltului a fost găsit înecat